Uređenje Zelene pijace u Gračanici-provođenje javne rasprave

Na sjednici Općinskog vijeća Gračanica, održanoj 30.09.2015. godine u Multimedijalnoj sali Općine Gračanica, prezentovano je Idejno rješenje projekta uređenja zelene pijace u Gračanici od strane J.P. Komus d.o.o. Gračanica. Zaključkom Općinskog vijeće Gračanica sa navedene sjednice usvojena je informacija o idejnom rješenju projekta uređenja zelene pijace u Gračanici  te, Službi za prostorno uređenje geodetske i imovinsko-pravne poslove općine Gračanica, naloženo provođenje javne rasprave o istom.

Shodno navedenom Zaključku Općinskog vijeća Gračanica, Služba za prostorno uređenje, geodetske i imovinsko-pravne poslove organizuje glavni uvid i raspravu oko idejnog rješenja zelene pijace u Gračanici, u četvrtak 15.10.2015. godine, sa početkom u 16:00 h, u Multimedijalnoj sali Općine Gračanica (nova zgrada Općine Gračanica).

Na javnom uvidu biće prezentovano idejno rješenje od strane J.P. Komus d.o.o. Gračanica i vođen zapisnik.

Također, rješenje je izloženo u prostorijama općine Gračanica u periodu od 08.10. do 15.10. 2015. godine, a pozvano je i Vijeće Mjesne zajednice Gračanica da se upozna sa rješenjem.

Građani mogu dati svoje primjedbe, prijedloge i sugestije, pismeno u knjigu primjedbi, prijedloga i sugestija koja se nalazi u prijemnoj kancelariji Općine Gračanica.

Animaciju idejnog rješenja možete pogledati ovdje.

Podijeli na društvenim mrežama:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on google
Share on pinterest
Share on email

Najnovije novosti:

Bajramska čestitka

U povodu nastupajućeg Ramazanskog Bajrama, svim muslimanima u Gradu Gračanici, Bosni i Hercegovini i našoj dijaspori  upućujemo najiskrenije čestitke. Želimo da nastupajuće mubarek dane Bajrama

Pročitaj više »

Najnoviji projekti: